Massage

Tal van voordelen!

° Ultieme ontspanning

° Stress verminderend

° Boost voor je immuunsysteem

° Bloeddruk verlagend

° Stimuleert een goede doorstroming en betere stofwisseling

° Verzorgend en verlichtend voor spieren

° Lichamelijke én mentale opkikker

° Betere nachtrust

° Lichaam en geest worden in verbinding gebracht
...

De voordelen zijn talloos!

Gun jezelf het moment van ontspanning en zelfzorg.

Relaxatiemassage

Kies voor een volledige lichaamsmassage als je op zoek bent naar rust en ontspanning. Door verschillende manuele massagetechnieken worden alle spieren behandeld naar gelang de nood van het lichaam. Na een kort voorafgaand gesprek ga ik te werk met de gegeven informatie, zo is elke massage uniek en volledig op jou afgesteld. Ontspanning en rust gegarandeerd.

Volledig lichaam pro . 90’ . €88
Volledig lichaam standaard . 80’ . €80
Bovenlichaam . 60’ . €65
Bovenlichaam . 45’ . €55
 

Relaxatie
Relaxatie

Zwangerschapsmassage

Als zwangere vrouw heb je veel baat aan een goede verlichtende lichaamsmassage.
Kom tussen de chaos rondom even tot volledige ontspanning en creëer een moment voor jou en je kindje.
Een zwangerschapsmassage helpt bij ontspanning, contact met je lichaam en je kindje en bij het verlichten van rugpijn, zware benen, vochtophoping...
Ook mentaal heb je er baat bij om jezelf terug op de eerste plaats te zetten, er wordt immer als genoeg van jou en je lichaam gevraagd. Het is tegelijk ook een deugddoende behandeling voor je huid door het gebruik van een gepaste, kwalitatieve olie.
Ook na de bevalling is massage geen overbodige luxe.  Door de massage zal je lichaam sneller herstellen en beter aanvoelen, zie bovenstaande voordelen.

Volledig lichaam . min. 80’ . €80
Bovenlichaam . 50’ . €55
​​​​Keuze zones . naar gelang de vraag . vanaf €40

Neem gerust je zwangerschaps- of borstvoedingskussen mee voor je comfort.

Zwangerschap
Zwangerschap

Rug-, nek- en schoudermassage

Bij de rug-, nek- en schoudermassage wordt er specifiek gefocust op deze plaatselijke gespannen spieren. Het is een verkorte versie van de relaxatiemassage met concentratie op de typische nek- en schouderspanning. Het is geen overbodige luxe om deze korte maar krachtige massage regelmatig in te plannen. Zo blijft de ontspanning onderhouden en verminderd de kans tot overspanning en /of chronische stress en spierspanning.

30’ . €38

RNS
RNS

 

Reviews

01/06/2021

Na 2 maanden te zorgen voor een boorling werd het hoog tijd om wat te zorgen voor mezelf! Ik koos bij be-leef  voor een full body massage. Bij aankomst werd ik heel hartelijk ontvangen door Veerle. Ze gaf uitleg over hoe ze te werk gaat en stelde me onmiddellijk op mijn gemak. De ruimte waarin de massage plaatsvond was erg gezellig ingericht, met aangepaste zachte muziek en geurkaarsen. Zodra je plaats neemt op de massagetafel voel je de stress wegebben. Veerle heeft een fantastische massagetechniek. Ze luistert als het ware met haar handen naar jouw lichaam. Zo merkte ze enkele pijnpunten bij mij op (zonder dat ik zelf moest aangeven waar ik last had) die ze extra aandacht gaf. De massage was voor mij perfect qua hardheid. Geen soft gewrijf over mijn rug, doch niet met blauwe plekken naar huis. Daarnaast zat er ook veel variatie in technieken (met een verrassend leuke "kneukelmove" langs de ruggengraat!). Een uur en 20 minuten puur genieten. Voor mij een pluspunt: je hoeft niet te praten. Veerle zorgt door haar zachte aanwezigheid voor een "het-is-oké-om-niets-te-zeggen-sfeer". Ik zou het iedereen aanraden! Wanneer mijn man nu zegt: "Amai, ik weet echt niet wat je zou willen voor je verjaardag/valentijn/kerst/zomaar ... " heb ik steevast een fantastisch cadeau in gedachten.

An-Sofie

Schrijf gerust je eigen review en stuur het op via het contactformulier.

Cadeaubonnen

Cadeaubon

Enkel cadeaubonnen voor zwangerschapsmassage.

Prijs: idem massagetarieven of zelfgekozen bedrag.

Prijsoverzicht

Massage Duur Prijs
Relaxatie    
Volledig lichaam pro 90 minuten €88
Volledig lichaam 80 minuten €80
Bovenlichaam pro 60 minuten €65
Bovenlichaam 45 minuten €55
Rug-, nek- en schouders 30 minuten €38
Zwangerschapsmassage    
Volledig lichaam 80 minuten * €80
Bovenlichaam 50 minuten €55

 

   
     

 

* kan uitlopen, naar gelang de nood van het lichaam, de prijs blijft hetzelfde.

 

Maak je afspraak of neem contact op.