Hoi! Ik ben Veerle Vanrysselberghe,
30 jaar en ik amuseer me te pletter met wat ik doe.

Enkele jaren geleden nam ik de beslissing om een ander pad te bewandelen. Na vele jobs en pogingen om "mijn ding" te vinden startte ik de zoektocht naar iets nieuws, iets meer 'ik'.

Ik studeerde af als gezondheidscoach, sindsdien is het mijn doel om mensen mentaal én lichamelijk in beweging te brengen. Dit met als doel men meer voor zichzelf te laten zorgen om zo ook beter voor elkaar te kunnen zorgen. Ik wil bijdragen aan een gezonde en sociale omgeving en mentaliteit.

Hoe doe ik dat? Door mijn eigen passies en talenten om te zetten in waardevolle lessen, massages, workshops waarin ik mezelf en anderen helemaal verdiep in het thema zelfzorg.
Door mijn ervaring en specialisatie in lesgeven, coachen en masseren kan ik jou zowel fysiek als mentaal in beweging brengen.
Enerzijds ga ik helemaal yang door te dansen, spreken, ondernemen, lesgeven, aanzetten tot...
Anderzijds brengt de yin evenwicht door te masseren, luisteren, creatief zijn, verwennen...
 

Onder andere in mijn opleiding leerde ik dat sociaal contact, beweging, zelfzorg en een gezonde mindset o zo belangrijk zijn in het ontwikkelen en het optimaal Be-leven van onze bewuste keuzes. Daarom kies ik ervoor om zowel in groep als individueel te werk te gaan. In groep kan je zeer veel leren van elkaar, er worden ervaringen gedeeld én je voelt je minder alleen. De massages zijn natuurlijk per individu om helemaal tot rust te komen en je lichaam de zorg te gunnen die het verdient.

  • Gezondheid BEgint met een gezonde mindset.
  • Ik breng je zowel mentaal als fysiek in BEweging.
  • Wat heb jij nodig om optimaal, energiek en gelukkig door het leven te gaan?
  • Wat kan ik daarbij voor jou beteken?

Aanvaarding en blij zijn met wat je hebt is belangrijk om ook in je hoofd rust te krijgen. Werk voor wat je wil bereiken, tast je eigen grenzen af zonder jezelf voorbij te lopen en wees dankbaar en positief. Jijzelf bent de enige met wie je altijd zal moeten overeenkomen.
Mijn filosofie: Álle beetjes helpen! :)